Post by ringrenlathorro on Feb 3, 2022 19:51:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja begalę taškų ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Baimės nepažinsi tol, kol tave nepersekioja nemirtinga būtybė, kuri tave liesdama padaro 500 žalos ir važiuoja 3 kartus didesniu greičiu nei įprasta.
Žaidimas geras, bet per daug reklamos. Žinau, kad iš to uždirbate pinigų, bet ne tiek daug. Noriu matyti skelbimą, kad uždirbčiau dvigubą atlygį ar monetas, bet ne kiekvieną kartą, kai mirštu ir iššoks skelbimas, kurio negaliu pasirinkti.
Kaip ir ankstesnis...per daug skelbimų, beveik po kiekvienų rungtynių, man lyg ir priimtina, kad skelbimai būtų maža kaina... bet per daug ir erzina, kiek uždirbi iš to???...jei norite sukurti tiek daug skelbimų, įsitikinkite, kad skelbimai yra trumpalaikiai.
GERIAUSIAS KADA ŽAISTAS ŽAIDIMAS! skelbimai nėra tokie blogi, nes jie neatsiranda kiekvieną kartą, todėl man tiesiog patinka šis žaidimas
tai tikrai įdomus ir konkurencingas žaidimas, aš jį myliu, negaliu nustoti žaisti
Tai mane išstūmė iš žaidimo, nors žiūrėjau skelbimą, kad sureaguočiau, o ne tik tai, kad šiame žaidime daug skelbimų
Tikrai linksmas ir smagus žaidimas, tai tikrai smagu
Šį žaidimą pradėjau žaisti maždaug prieš savaitę. Pastarąsias kelias dienas stengiausi tobulėti ir sustiprėti, o valdikliai net neveiks. Jei norite, kad žmonės žaistų jūsų žaidimą, priverskite juos manyti, kad laimi daug lengviau. Botus labai sunku įveikti, kai pateksite į 4 etapą. ⚠️neatsisiųsti⚠️
Bronzos-sidabro lyga yra gerai, tada aukso lyga - meh. Lyg būčiau kitame pasaulyje. Aš net negaliu grįžti į ankstesnę lygą šlifuoti. Taip, aukso lygoje gavote daugiau, net jei pralaimėjote, bet ilgainiui tai tiesiog erzina. Jokių būdų gauti aukso ar numesti daiktų.
per daug prideda, prideda, kad sustiprėtų, ir prideda kiekvieną kartą, kai mirštate. ne greiti lengvi prideda trisdešimt sekundžių nepraleidžiami papildymai
Blogesnis kada nors sukurtas mechaninis žaidimo būdas, pilni robotai, gerai praleisti keletą kartų, bet ne įdėti nė cento į šią programą
Jokių skelbimų, jei žaidžiame neprisijungę
Gerai žaidžiant šį žaidimą varžovai tampa per stiprūs, nesunkūs, tiesiog stiprūs. Su milžinišku gyvenimu ir nerealia žala. Reikia 6 kartus pataikyti į tą patį priešą, bet jam tereikia 1 šūvio, kad tave nužudytų. Tai nėra labai smagu.
Kai įveikiau tir na nog lygį, kai noriu žaisti, mane išstumia iš programos
Puikus žaidimas, gaila kūrėjų. Suprantu, kad reikia užsidirbti, bet tie skelbimai tiesiog nepakeliami.
Kai žaidžiu rungtynes ir atrakinu žemėlapį, nusiperku skiną ir man tai labai patinka! Tada išjungiu telefoną, grįžk, kad paleisčiau, viskas nustatoma iš naujo, o nupirkta oda dingo. TAI KARTOJASI, pataisykite
Niekada nebuvau žaidęs tokio žaidimo.. Puiku! Tačiau jame yra labai mažiau lygių, padidinkite lygius ir paverskite jį kelių žaidėjų režimu.
1. Žaidimas nėra tas pats, kas žaidimas. Tada paaiškėja, kad apgaudinėjate vartotojus, atsisiųsdami jūsų žaidimą. 2. Kodėl nedalinate normalių prizų? Pavyzdžiui, kad žmonės tau paaukotų? Aš asmeniškai nesiruošiu. 3. PER DAUG NUORODŲ SKELBIMŲ ŽIŪRĖTI! TIKRAI LABAI!! ~ Dabar pasiūlymas patobulinti žaidimą ~ 1. Tada pridėkite ginklų ir simbolių tobulinimo funkciją. Tikrai padės! 2. Padarykite grafikos nustatymų funkciją, manau, kad tai būtina.
man patinka žaidimas, bet sumokėjau, kad prarasčiau skelbimus, bet dėl telefonų atnaujinimo jį praradau
Tai padorus žaidimas, bet labai erzina, kai žiūrite reklamą, kad vėl atsirastų, tik iškart papultumėte į priešo puolimą ir iškart mirštumėte.
Tai geras žaidimas, bet jame per daug skelbimų ....😅
Tai gerai, bet apskritai!!Tai bjauru. Kai esi auksinėje scenoje!!yra klaidų ir nesklandumų
Parsisiųsti AXES.io APK 2.7.12 Android nemokamai - com ... - APK4K
Tai labai geras žaidimas. Man labai patinka simuliacijos. Bet aš buvau antroje paskutinėje arenoje 4-oje scenoje. Kai panaudojau reklamą atgaivinti, tai nepadėjo, kad ir kiek stengiausi. Pagaliau turėjau išeiti iš ir pašalinti jį iš naujausių, o mano pažanga dingo. Pašalinkite skelbimus, gobši įmonė😡😡😡😡😡
Puikus žaidimas, bet skelbimai, skelbimai, skelbimai griauna mano dieną, prašau, pataisyk tai taip erzina, kad negaliu tuo mėgautis, todėl prašau pataisyk tai
2010 m. - Unijapedija
tai puikus žaidimas....labai gražus nesenstančiam, o variantai, kai sumaišote elementus, yra labai gerai padaryti
Jis atšaukiamas, kai atsisiunčiamas, bet darbas tikrai geras!
Žinau, kaip sunku sukurti kai kuriuos ar daugiau žaidimų, bet neverskite žaidėjų susirgti daugybe reklamų, o, bičiuli, pailsėkite be skelbimų...
Gana smagus žaidimas ir tinkami galios deriniai. Atrodo, kad jums reikia VIP versijos, kad pasiektumėte sidabrinį etapą. Priešingu atveju jūsų personažai bus trečdaliu visų kitų žaidėjų sveikatos. Net neatsižvelgiant į žalos skirtumą ir pan
Jūsų skelbimai yra gryni lazada ir tiktok, erzina
Jau dieną ar dvi turiu ir vis dar nenuobodu. Kova leidžia kovoti keliais būdais, kurių kiekvienas turi privalumų ir trūkumų. Tai leidžia kiekvieną kartą žaisti įdomų žaidimą ir sužinoti, kas jums tinka geriausiai. Vis dar esu įsitikinęs, kad neradau visų galimų elementų derinių.
Šis žaidimas yra įdomus.....😊😊 Bet aš maniau, kad jis bus 3D, kaip parodyta aukščiau esančiose nuotraukose...😑😑😑 Taigi man jis atsibodo😐😐
Šis žaidimas yra siaubingas, yra 2 dalykai, dėl kurių jis yra siaubingas. 1# TIEK DAUG SKELBIMŲ! Bandau pradėti žaidimo BAM reklamą. Baigiu žaidimo BAM reklamą. DARAU DAUG VISKO BAM REKLAMA!!! Aš nekenčiu skelbimų kiekio ir tai sugadina žaidimą. 2# nėra taip smagu, kai miršti kiekvieną kartą, kai ketini laimėti. Kai ketinu laimėti, man pateikiama reklama ir aš pralaimiu, arba daugybė ai ateina ir nusitaiko į mane. Dėl to beveik neįmanoma laimėti. Labai erzinantis žaidimas nerekomenduoju.
Nebuvau atsisiuntęs šio žaidimo į savo įrenginį anksčiau, bet žaidžiau prieš 1 problemą, 2 žaidimą, žaidimas yra labai vėluojantis. yra blogos # 6 axes.io taip pat turi tas pačias problemas # 7 "clickbait" rodomas paveikslėlyje, galite turėti kitokį fotoaparato vaizdą, bet negalite # 8 tiesiog baisi grafika # 9 robotai turi tikslą bot beveik # 10 nėra pakankamai burtų #11 visa kita, palyginti su vandeniu, yra blogai
Tai per vėlu ir jūs negalite niekam smogti, nes tai toks sunkus ir vėluojantis, tai yra pats blogiausias žaidimas kada nors jūsų skelbimas yra blogas, kad kitą kartą pabandytumėte surengti mūšio žaidimus, kuriuose nebūtų atsilikimo
Aš tampu apsėstas. Tai labai smagu. 1. Norėčiau, kad galėčiau grįžti į ankstesnius lygius, kad galėčiau sukaupti galią visada nemirdamas 2. Atgimstant būtų naudinga, kad negalėčiau mirti iš karto.
Man patinka šis ir naujas atnaujinimas su mano mėgstamiausiu neprisijungus žaidimu ❤❤❤❤❤❤❤
Kategorija: Veiksmas ... Norėdami įdiegti com.wildlife.games.battle.royale.free.zooba.apk jums reikia turėti daugiau nei 185M ... Magica.io - Battle Royale.
Tai labai gerai, bet tereikia sustabdyti kai kuriuos skelbimus, nes jie gali erzinti.
Geriausia visų laikų programa, bet norėčiau, kad ji nesibaigtų lygiu ir negalėčiau atkurti tokio lygio, kokį žaidžiau, o žaidimas buvo toks sunkus ir aš net negaliu nušauti žaidėjų🤣
Aš nekenčiu šių žaidimų, nes ne žaidimas yra vadovas Boooooo🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬👺👺👺👺👹👹👹😾😾😾😾🙅 Yuo neturi statyti šio žaidimo Boooo 👎i Don man tai nepatinka, taigi ne žaidimas booooooo aš nekenčiu, aš nekenčiu, nekurkiu žaidimo dar kartą nekenčiu ir dabar yra klaidų, kurių negaliu perkelti į grotuvą, nes tai tik vadovas booooooooooo👺👺👺👺👺👺👹 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬😾 gerai iki 👎
Per daug skelbimų ir tai labai trikdo
Jei esate savininkas, perskaitykite tai, ar galite pridėti daugiau lygių ir burtų, pvz., juodosios skylės😁 ir simbolių, pakeiskite foną ir pagerinkite jį😀 taip, kad aš visada žaisčiau, jei man nuobodu tikras:)