Post by ringrenlathorro on Feb 3, 2022 19:48:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız kristalleri kodlar ▞▞▞
▞▞▞ MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG 2022 version ▞▞▞
Android akıllı telefonlar için en iyi Süper Kahramanlar oyunları
😤
Bu oyunu sevdim. Son derece bağımlılık yapıcı, bu oyunda sahip olduğum diğer oyunlardan daha fazla saat harcadığımı düşünüyorum. Bununla ilgili tek sorunum, mağazada satılan paketlerin ve paketlerin pahalı olması.
Her yeni güncelleme, eski kahramanları büyük bir dezavantaja sokar. Geliştiriciler eski kahramanları yeniden işlemek için çaba sarf etmiyor. Bunun yerine balinaların egemen olması için yeni ve daha güçlü olanları yayınlayacaklar. Çatıdan ödeme yapmak istemeyen yeni gelenler için buna değmez. Yeni bir kahraman satın almak, geliştirici iki ila üç nesil yeni kahraman çıkarır çıkarmaz eskime ile sonuçlanacaktır. Çeyrek başına kadar hızlı gerçekleşir.
Açılmıyor
Oyunun kendisi iyi. Ancak, yeterli sayıda karakter topladıktan sonra kahraman, gerçek bir soruna işaret ediyor. En fazla işe alım için 400. Bu kadarını ödemeden almak neredeyse imkansız. Bunun dışında her şeyiyle güzel bir marvel oyunu.
Abi oyun çok geç yukleniyor
Kategori: Games; Çıkış tarihi: 2021-01- · Çıkış tarihi: 2021-01-07 · Geçerli versiyon: 218.0. · Dosya boyutu: 213.45 MB · Uyumluluk: iOS gerektirir Windows
Güzel oyun tavsiye ederim
Güncelleme sorunlara neden olur. Oyuna hiçbir şekilde girilemiyor. teşekkürler
uno jkjjiu6t
OYUN DA KARAKTERLER VERMİYORLAR
çok güzel oyun
Yeni ödül sistemi büyük bir yükseltmedir. Sık kullanılanlara sahip günlük görevler, belirli karakterleri önemli ölçüde hızlandırır. Pvp hala neredeyse oynanamaz durumda, ancak pve yapılabilir. Bazı düğümlerdeki son dövüşler inanılmaz derecede yüksek seviyededir, bu yüzden kazanmak neredeyse imkansızdır, bu nedenle asla ilk 100'den daha iyi olamazsınız, ancak ilerleme ödülleri mümkündür
Arayüz dili: İngilizce. Platform: Google Play, iOS Store. İşletim sistemi: Android; Geliştirici: D3Publisher menşei Japonya - Geliştirici Google Play tarafından
En son güncelleme her şeyi yavaşlatıyor. Pekmezin içinden geçmek gibi. Bu kadar yavaş kalırsa kesinlikle daha az oynayacağım.
Bu oyun çeşitliliği hem sıkıcı hemde kötü bu berbat ötesi
Marvel Puzzle Quest Apk İndir - Full Para Hileli Mod v228 8 Ball Hero ... Pratik Bilgiler, Püf Noktaları Puzzle Combat Match 3 RPG MOD HİLE v APK İNDİR.
Bu oyunu sevdim, ancak her zaman satın almak zorunda kalarak Kahraman Paraları ve Komutan Puanlarını elde etmek için daha iyi fırsatlar vardı. Bu oyunu sık sık 1 ila 10 jeton/puan elde edemeyecek kadar uzun süre oynadım!!
Oğul guncellemeden sonra oyuna girmiyor acil cozum
iOS (iPhone, iPad) için Marvel Puzzle Quest - Ücretsiz indir
Oynamak için eğlenceli bir oyun. Karakterler için yeni güçlerin kilidini açmak ve onları seviyelendirmek oyunu daha eğlenceli hale getiriyor
İyi oyun. Tek dezavantajı, ekibinizi büyütmek için yeterli jeton elde edebilmektir.
Eğlence. Yine de para harcamazsan biraz sert
Sadece kısa bir süredir oynuyorum, ama şu ana kadar çok iyi
MARVEL Puzzle Quest: Hero RPG · D3 Go! Battle the Marvel Universe in this Match 3 RPG game! Join the Super Hero fight!
Ben demir adam
Ne yazık ki, yeni güncellemeden (16/3/21) beri arka arkaya 6 yıldan uzun süredir 5* olan puanımı sadece 2* olarak değiştirmek zorundayım. Oyunun renk düzeni oyunu mahvetti, parlak ve eğlenceliden iç karartıcı bir tona geçti, oyun artık eskisi gibi aynı etkiye sahip değil ve ne yazık ki bence bırakma dediğim yer burası. Eğlenceli bir oyun ama eski hayatını geri istiyor!
yorum konusunda ÇOK sertti... ama grafikleri yüklemek hala daha yavaş, yükleme hızları daha yavaş. Bir aksaklık nedeniyle oyundan birkaç kez başlatıldım. Yeni güncelleme, piyasaya sürülmeye hazır olana kadar beklemeliydi ama öyle. 1 yıldızdan 2'ye yükseltildi, çünkü bu yeni güncelleme ne kadar kötü olursa olsun oyundan zevk alıyorum.
Sabrınız varsa, ödemeden geliştirebileceğiniz birkaç oyundan biri.
En güzel oyun
gayet güzel
Yeni güncelleme sorunu çözdü ancak bunu her gün oynadım şimdi günlük koleksiyonda gerideyim
Oyun güzel oyunları tavsiye ederim
5 değil 10 yıldız lazım
Korkunç olayların çoğu, ancak her seferinde bir 3 kiremit vururken, rakip her oyunda birden fazla vuruş yapar ve sizi katleder ve sonra başka bir yuvanın maliyetini almaya çalıştığınız her yeni kahraman, her seferinde aptalca daha pahalı hale gelir. Oyun sadece 2 gün için eğlenceli sonra pahalı bir zaman kaybı
Yıllardır oynadığım güzel bir oyun. Hala ele alınan küçük sorunlar var ama şimdi yenileri var. Bir karakterin limiti dolduktan sonra toplamaktan başka bir şey yapamayacağınız çok fazla ekstra parça. Ayrıca aynı karakterlerin çok fazla varyasyonu. Rhino ve Classic Electro gibi daha klasik karakterler görmek isterim. Longshot, Spiral, Lady Deathstrike, X-Men Dazzler and a Mojo, Hellfire Club, Reavers ve HYDRA etkinlikleri gibi eklemeler. IJS.
Hızlı bir kaçış için iyi. Bağımlılık yapıcı ve eğlenceli.
Oyun bazen eğlenceli oluyor ama kapakların döndürülmesi gerekiyor. Halihazırda şampiyon olmuş aynı 1* veya 2* olanları almaya devam ediyorum. Başka güçler elde etmek veya sahip olduklarımın seviyelerini yükseltmek zor. Daha fazla iso-8'e ihtiyacım yok! Daha fazla Örümcek Adam veya Venom'a ihtiyacım yok. Daha yüksek seviyelerdekilerle dövüşmeye yaklaşamıyorum bile.
Vakit geçirmek için harika bir oyun, her zaman eğlenceli yeni karakterler ve oyunlar
From the makers of Candy Crush Saga & Farm Heroes Saga comes ... Blast through a huge selection of matching puzzle games but watch out for
Bu, başladığınızda eğlenceli bir oyundur, ancak birkaç ay sonra aynı düşük dereceli karakterleri almaya devam edersiniz. Önemli miktarda para harcadıktan sonra bile 3, 4 veya 5 yıldızlı karakterleri sıralamak çok zordur. Bu oyundaki algoritmalar, aynı 2 yıldızlı karakterler nedeniyle oyunu zamanla gerçekten gereksiz kılıyor. Keşke diğer karakterleri daha dengeli hale getirselerdi. Sıralamayı garantilemek için belirli kasalarda sadece 3, 4 veya 5 yıldızlı karakterlere sahip olmak gerçekten harika olurdu!!!!