Post by ringrenlathorro on Feb 3, 2022 19:57:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ MOD-Fő- mert Minecraft PE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MOD-Fő- mert Minecraft PE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód növelő kulcsok ▞▞▞
▞▞▞ MOD-Fő- mert Minecraft PE 2022 version ▞▞▞
Nekem tetszik de csak textúra van
Nekem nem működik ezért adok 1 csillagot
A szerverekkel van egy kis gond . Remélem ezt később kijavítják . Én arra gondolok amikor a szerverek IP címét latoltöm és be akarok lépni akkor nem enged be mikor megnyitom a szervert a Minecraft-on belül.
Nahyon adom kircsi
Szörnyű. Mivel a prémium dolog hozzá lett adva, mindenhez van hozzáadva, és az alkalmazás egyszerűen elfelejti, amikor feltölt egy skint a galériából, hogy módosítsa, mert egy hozzáadást kell mutatnia.
Nekem nem tetszik.
Mod-Master for Minecraft PE az App Store-ban - Apple
Folyton art írja hogy,leállt.De addig jó volt.
Jó kiegészítőkkel rendelkezik, de miután vettem egy csomó érmét tartalmazó cuccot, ki kellett hagynom az alkalmazást, és most nem tudom letölteni a vásárolt cuccot, és azt akarja, hogy újra vásároljam.
Fontolja meg, hogy jobb modokat ad hozzá ehhez, például az enderite modhoz, amely új mobokkal javítja a játékot, blokkolja az elemeket, páncélos eszközöket és biomokat, ezen nincs olyan mod, amely igazán jó változtatásokat hozna a játékon. A legmenőbb dolgok itt az apró funkciók és árnyékolók. fantasztikus modokra van szüksége, amelyek megváltoztatják az egész játékot😎
Nagyon klassz alkalmazásunk van, egy kivételével minden szempontból szeretem, nem tudom, hogyan szerezzek érméket, hogy lejátszhassam a térképeket, még mindig tetszik, úgy értem, nem a legjobb, de nagyon jó!
Nagyon jók vagytok!
Minecraft Pocket Edition Ingyen Letöltés MOD-Fő - Michells
A Minecraft Windows, macOS, iOS, Android, Nintendo Switch, Xbox és PlayStation ... A Mods AddOns for Minecraft PE egy Minecraft eszköztár,
Rengeteg információt tartalmaz, de nem használom, mivel nincs Pocket Edition, és a számítógépemet használom. Én is használom, és meg kell tanulnom, hogyan készítsek valamit, vagy esetleg olyat, amit szeretnék többet megtudni a biomról. Annak ellenére, hogy 2015 óta nem nézek Minecraft videókat, most kezdtem el játszani a játékkal. Összességében hasznos számomra. Még mindig kissé ideges vagyok amiatt, hogy nem frissítették, hogy megfeleljen a Minecraft legújabb frissítéseinek.
Fosképű marhák! Az appot nem tudja betölteni de a hirdetést van pofája a képembe dobni
Mi ez a fos?
Nekem a skin kell
Wow, azt hittem, hogy ez az alkalmazás egy vicc lesz... De nem az! Félelmetes játék, de van rá mód, hogy beszerezzek egy enderdragon csomagot? Ha tudna valami módot mondani, 5 csillaggal értékelném! XD ♡ Csak viccelek! 4 csillagot ér. Ne vedd sértésnek! (Kérjük, azt mondják, hogy egyik sem vett részt) Köszönjük a FEJLESZTŐ játékot. C: De még mindig szeretnék egy enderdragon csomagot :v
Régóta keresek ilyen típusú "alkalmazást"! Nagyon örülök, hogy rátaláltam, ez jól működik, lehetővé teszi, hogy csatlakozz barátokhoz és más csatornákhoz!! NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!
Fák
Szeretem a játékot, csak nem tudom, hogyan lehet érméket szerezni, ezért azt hiszem, hasznosabb lenne, ha elmondanák, hogyan lehet érméket szerezni a térképekhez.
nagyon jó!!! nekem a lucky block mod tetszik a legjobban
szép, de néhány mod nem működik, és néha sokáig tart a betöltése
Jó móka, de lehetne egy kicsit könnyebben bejutni, és azt hiszem, ez valójában nem olyan jó, és túl sok hirdetés van benne. Azt hiszem, túl sok a hirdetés, és azt hiszem, elakadtam az első dolognál, mert nem tudok dönteni és Nem tudom mit csináljak, meg kellett volna könnyíteni a dolgomat mindannyiunk játékosának!😏😏
Ez fantasztikus, ha nincs pénzed, akkor nézhetsz egy reklámot, ami 50 érméért nem rossz, és rengeteg ingyenes mod és egyéb dolgok vannak:)
What are you waiting for go and download it now! ... How Get your own minecraft mod, you can turn into 10 old ben 10 classic aliens be an
Ez nem olyan rossz, úgy értem, szükséged van pénzérmére a modok használatához (ezért adtam neki 4 csillagot), szóval elég jó, és 1 vagy 3 csillagot adtam volna, ha nem lennének hamis lejátszók, de köszönöm hamis játékosok hozzáadása miatt a mod ive 2 perce próbálta megszerezni
Nagyon jó és minden. De sokszor nem működnek (a kiegészítők) Ez csak összetöri a világomat. Fel akartam tenni egy kiegészítőt a köztünk lévő térképemre, amelyen keményen dolgozom, és az összetörte. Kérjük, frissítse a játékot. Most egy másik addons nevű játékot használok, ez sokkal jobban működik. Ismét frissítse a játékot
Imádom ezt az alkalmazást, bár néhány dologhoz érmére van szüksége, sok elérhető és elég jól működik. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne néhány módot hozzáadni, vagy textúrát szeretne változtatni a minecraftban.
Ez borzalmas volt, amikor a szerkesztőben próbáltam használni a pasztell színeket, valahogy sötétre váltak!! amikor kifestettem vele fekete lett! SZEMÉT!
Eddig nagyon jó de még nemtudom hogy hol kell játszani
Ez egy tisztességes alkalmazás volt, virtuális érmerendszerrel feloldó rendszert használ, amelyet hirdetések megtekintésével vagy fizetéssel lehet keresni, hogy feloldja a modokat, térképeket stb, valamint néhány ingyeneset is. Ez az utolsó frissítés azonban szörnyűvé tette. Mostantól előfizetésük van, hogy mindent feloldjanak, heti 49,99 dollárért. Igen, úgy értem HÉTEN. HAVI 200 USD NÉHÁNY MINECRAFT MODOKÉRT. TELJESEN NEVETÉSES. NE HASZNÁLJA EZT AZ ALKALMAZÁST, VAGY FIZESS A SZOLGÁLTATÁSOKÉRT. Nincs semmi a mikrotranzakciók ellen, de ez a Ludacris.
EZ AZ ALKALMAZÁS CSODÁLATOS!! Olyan sok mod van benne, amelyek a tényleges minecraftban kaphatók, és pénzbe kerülnek! Például kemény magok, házi kedvencek, és így tovább! Mint még sok ;-; 100%-ban le kell tölteni! Nem vagyok bot, ígérem! Samsung idk más eszközökön működik, meghibásodhat az idk, de nagyon jó! ^^
Ez elég jó! Az érmékkel kapcsolatban azt hittem, hogy ez csak egy azoknak a hülye alkalmazásoknak, ahol mindenért fizetni kell, de nem, csak egy hirdetést kell nézni. De 1 probléma az, hogy a hirdetéseknek TÖMNÉK gond van a betöltéssel! Btw A telepítéshez mindössze annyit kell tennie, hogy letölti, majd kézi telepítés következik. Szóval könnyű!
Nem rossz.
Nincsenek benne modok, ez egy kamu
Bármilyen modot letölthetek erre az alkalmazásra. A modok megvásárlásához érméket kell fizetni, de ezt szerezd meg, hirdetéseket nézhetsz az érmék feloldásához... IM GRINDING ON ADS!!! Imádom ezt az alkalmazást. Csak négy csillagot adtam rá, mert még nem találtam keresősávot (ez a jövőben változhat)
🙁
Csodálatos alkalmazás eleinte nekem és a bátyámnak voltak vele gondjaim, de valahogy túlóráztak maguktól, mostanra sok minden van és sokkal jobb élmény! Itt van a 9 milliárd csillag, lol, a hirdetéseket gyűlölő emberek számára természetesen vannak olyan hirdetések, amitől ez ingyenes! Ez tesz mindent szabaddá, ingyenessé. És nem minden alkalommal, amikor rákoppint egy hirdetésre.
negy csillag csak azert mert neha nem mukodik a mod de maga az app az jo!☺☺
Jó játék, de ha csomagokban keresed a kúszónövényt, akkor embereket adsz, és nem igazi kúszónövényt, mert én szeretem a kúszónövényeket😍, de embernek kell lennem🤬 de még mindig jó játék, örülök, hogy elkészítetted a játékot😃