Post by ringrenlathorro on Feb 3, 2022 20:06:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Asian Cooking Games: Star Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox açar hack ▞▞▞
▞▞▞ Asian Cooking Games: Star Chef 2022 version ▞▞▞
Bu, indiyə qədər oynadığım ən pis oyundur, çünki bu oyun çox asılır və birdən bağlanır, oyunu dəfələrlə yenidən başlatmalı oluram, xahiş edirəm bunu düzəldin
29-2 səviyyəni tamamlaya bilmədim..baxmayaraq ki, bütün elementləri təkmilləşdirdim, amma bitirə bilmədim...zəhmət olmasa, yoxlayın..zəhmət olmasa..amma oyun gözəldir..bu problemə baxın.
Bunu etmək üçün elementə toxunduqda bəzən ilişib qalır və gecikdirilir
Asian Cooking Star: Crazy Restaurant Cooking Games - 5play
Əla oyun, problem yüksək səviyyələrdə təkmilləşdirmələrin bahalı qiymətləridir, ona görə də onları keçmək üçün çoxlu reklamlara baxmaq lazımdır.
Mən Facebook vasitəsilə daxil oldum və 87-ci səviyyəyə çatdım və sonra hər şey dondu. Oyunumun saxlandığını düşünərək sildim və yenidən quraşdırdım. Bu deyildi. Mən eyni Facebook ilə 13-cü səviyyəyə qayıdıram və bütün sikkələrim yoxa çıxıb. Oyunumun xilas olduğunu düşünərək çox vaxt və pul xərclədim
Intha game nallaruku ana Android phone la vara bommaiya set pannirukinga antha bommaki pathila ethachum human aa add pannuna super aa irukum intha game
Bu oyun fantastik görünür 💖💖. Oyuna baxdım və ona aşiq oldum. Çox gözəl fonu var amma düymələri çox olduğu üçün dörd verdim👎👎
Əla oyun! İndi restoranın açılmasını gözləmək məni bezdirir. Sadəcə "qarşıdan gələn restoran" deyir, mən bütün digər səviyyələri tamamlamışam.
Düşünürəm ki, bu, qızlar üçün yaxşı oyundur və mən oynamaqdan həzz alıram, lakin onu daha əyləncəli etmək üçün təkmilləşdirməyə imkan verirəm
Niyə aça bilmirəm?
Bu, olduqca yaxşıdır, istisna olmaqla, mən sizin ala biləcəyiniz faydalı şeyləri nəzərdə tutanda şeylərin nə olduğunu bilmək mənim üçün çətindir və siz onları adlandırmaq istərdiniz.
Gözəl oyundu amma insanlarınki 🙁🚶♀️🚶♂️dən çox deyil
Chef Fever Games vs Asian Cooking Games: Star Chef
Mən yenilədiyim üçün bu proqram əvvəlki kimi düzgün işləmir. Oynamazdan əvvəl onu yükləməlisiniz, nəinki oyunun yenidən göstərilməməsi indi qara rəngdədir. İkincisi, siz oyunu oynamağa çalışdığınız zaman proqram sadəcə onu bağlayacaq. Bu o qədər bezdiricidir ki, ilk növbədə bu oyunu yeniləməməliydim. Siz bu problemi həll etməlisiniz, yoxsa mən onu siləcəyəm.
Sizi saatlarla məşğul edən yaxşı əyləncəli oyun qrafikası oyunu sevir
Niyə bu proqramlarda daha yüksək səviyyəni yeniləməyəsiniz? Sizlərdən çox məyus oldum 😞
60-cı səviyyəyə çatdım və kola da verə bilmirəm......... Yemək və içkiləri qoyduqları yerlər gülüncdür............. əgər siz bu problemi həll edərsinizsə, yüksək nisbət........ İstənilən halda, bunu edə bilsəniz və ya edə bilməyəcəksinizsə, mənə bildirin ki, vaxtımı boş bir oyuna sərf etdiyimi hiss etməyim' dəyməz......... Təşəkkürlər
Mən son səviyyədəyəm və o, yüklənməyəcək, ona görə də oyunu məğlub edə biləcəyəm. Siz dəfələrlə eyni səviyyələrdə oynamağa davam etməlisiniz.
Heyrətamiz oyun! Səviyyələr çox əyləncəlidir və yeməklər çox dadlı görünür 😋
Suka ada suara iklan di tengah2 oyunu.
Yaxşı oyun, lakin kifayət qədər səviyyə deyil. Tərtibatçılar daha çox səviyyə yarada bilərmi? Bundan başqa, oyun əladır!
, "💋💋👍👍👍
Çox gözəldir...😍🤗🤗... Amma 120 səviyyəyə qədər dayanır, zəhmət olmasa oyun səviyyənizi doldurun ki, oyununuzu daha çox yeniləməlisiniz. 90 səviyyəli plase sekkitlrama yeniləmə pannuinga bunu gözləyirəm....😢😢😢👍👍
Səviyyələr bitməyib
Əvvəlcə yaxşı idi, amma sonra başa düşdüm ki, həddi aşmışam və açarları əldə etmək üçün hələ də kifayət etmədiyim halda, səviyyələrin əksəriyyətini dəfələrlə təkrarlamalıyam? Mən burdan getdim
Super oyun. Playstore-da ən yaxşı oyunlardan biridir. Çox səviyyəli. Çin, Yaponiya, Hindistan kimi bir çox ölkə var... Bəzi səviyyələr asan, bəziləri isə çətindir.
“Xəzinə sandığı”nın açılmaması ilə bağlı eyni problemi yaşayıram. Mən də üç e-poçt göndərdim və hamısı mənə qayıtdı. Nə verir?
Çox eylenceli
Asian Cooking Games: Chef Star 0.0.58 Скачать Apk. Найти последние и старые версии.
Ən yaxşı yemək proqramı! Səviyyələri keçmək üçün sizi çox tez əşyalar almağa məcbur edən bir neçə başqa oyunu oynadım. Bununla, reklamları silmək üçün yalnız bir (çox dəyərli) alış-veriş etdim. Əyləncəlidir və doğru zamanda çətin olur. Sənəti də sev!
Gözlədiyim kimi maraqlıdır, amma daşlarla səviyyəni tamamlamaq üçün niyə mənə əlavə 3 nəfər lazımdır
So, enjoy using this Apk and earn money with it. This Apk contains many great cooking games which make you a chef and cook recipes. Now you can
Mən bu oyunu sevirəm amma o biri dünyanı nə vaxt açacaqsan? Mən Yaponiya ilə 150 səviyyəsində bitirdim. Növbəti səviyyələri yoxlamaq üçün oyunu ziyarət etməyə davam edin.