Post by ringrenlathorro on Feb 3, 2022 20:18:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί άπειρη αντοχή ▞▞▞
▞▞▞ Magic Tiles 3 2022 version ▞▞▞
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 1 - European Commission
Δεν μπορώ καν να παίξω το παιχνίδι γιατί κάνει σφάλματα και buffer πολύ. Ξέρω στην πραγματικότητα ότι είναι η εφαρμογή και όχι το τηλέφωνό μου γιατί το κάνει ΜΟΝΟ όταν παίζω αυτό το παιχνίδι. Απεγκατάσταση!
Εντάξει Τέλεια!
Πάρα πολλές προσθήκες
Χάλια τραγούδια
Το παιχνίδι έχει πολλές διαφημίσεις και θέλουν απλώς τα χρήματά σας για τη συνδρομή, ώστε να μην έχετε διαφημίσεις και να μην υπάρχουν πολλά τραγούδια για να διαλέξετε.
Εξαιρετικό συνολικά... τείνει να καθυστερεί πολύ. Παρακαλώ δουλέψτε για την υπερβολική καθυστέρηση που με μπερδεύει. Αλλά συνολικά, πολύ καλό. Μακάρι να μπορούσα να είχα δώσει 5 αστέρια.
Δεν μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας
Είναι πραγματικά ασυνήθιστο και χρειάζεται για πάντα για να φορτωθεί ξανά στο παιχνίδι όταν το πατήσω για να το παίξω και επιπλέον υπάρχουν πρόσθετα.
Αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι, αλλά είναι πάντα γυαλιστερό και το κάνει πιο δύσκολο να παίξεις. 😢
Τέλια εφαρμογή αλλά έχει υπερβολικές διαφημίσεις να σας συνιστούσα να μην κατεβάσετε γιατί θα σας σπάσετε τα νεύρα τις διαφημίσεις του!!!!!
Το παιχνίδι κολλάει συνέχεια... Ενώ έχω άριστον σήμα... Χάνει πολύ μπαταρία και έχει άπειρες διαφημίσεις... Κολλάει συνέχεια.. Χάνω... Ρεντζαρω και μετά μου βγάζει και μια διαφήμιση το κερασάκι στην τούρτα....από το να σπάσω το κινητό μου από τα νεύρα... Διέγραψα το παιχνίδι... Ενώ τα πήγαινα τέλεια μου κολλούσε και χάνα..Αν μπορούσα να βάλω 0 αστέρια θα έβαζα
Έχει πολλές δυνατότητες θα μπορούσε να είναι πολύ καλό, αλλά μας χάλασαν βάζοντας τόσες πολλές διαφημίσεις που τα παιχνίδια στα σκουπίδια και ειλικρινά σκέφτομαι να το απεγκαταστήσω
Καλό απλά πολύ βαρετό
Καλο αλλα παραδεκτειτε το οτι δε θα το κανετε σαν το αυθεντικο
Στο παιχνίδι όταν παίζω υστερεί από το πουθενά, οπότε αν μπορούσατε να φτάσετε εκεί που δεν υστερεί, τότε θα άλλαζα σε 5 αστέρια. Συνολικά είναι υπέροχο εκτός από την καθυστέρηση και όταν δεν μπορώ να βλέπω διαφημίσεις για ένα τραγούδι που θέλω. Αν τα διορθώσετε όλα αυτά, τότε θα αλλάξω σε πέντε αστέρια
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, ξέρω ότι αυτό το παιχνίδι καθυστερεί, αλλά είναι ένα παιχνίδι που δεν τελειώνει ποτέ και το παιχνίδι που δεν τελειώνει παίρνει πολύ χώρο. Επομένως, δεν μπορείτε να έχετε πολλά παιχνίδια στο τηλέφωνό σας εάν έχετε αυτό το παιχνίδι ή παιχνίδια όπως οι σέρφερ του μετρό.
Βάζω 5 αστέρια γιατί τα τραγούδια και όλο το παιχνίδι είναι τέλειο!!
🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷😄😄😄😄😄😄 cool
Γεννήτρια MAGIC TILES 3: χρήματα και διαμάντια Hack Ελεύθερος!
Μου αρέσει να ακούω διαφορετικά είδη μουσικής και να την παίζω επίσης και μου αρέσουν οι προκλήσεις μια φορά που πήρα τρία αστέρια και τρία στέμματα στο cliser
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά του δίνω και 4 αστέρια γιατί χρειάζεται πολύς χρόνος για να κατεβάσω νέα τραγούδια όπως το πήρα τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο τώρα και δεν υπάρχουν ακόμα νέα τραγούδια. Κατά τα άλλα μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και είναι εθιστικό.
Αυτή είναι μια απάτη, όπως πρώτα απ 'όλα είναι πολύ καθυστερημένη και είναι τόσο ενοχλητική, όπως κάθε φορά που πατάω ΚΥΡΙΟΛΙΚΑ στο πιάνο, λέει όχι, δεν το πάτησες και, δεύτερον, πρέπει να δεις μια προσθήκη για να κάνεις ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αυτό το παιχνίδι φρικτό παιχνίδι.
Η τελευταία μου κριτική ήταν λίγο κακή, είναι ειλικρινά ένα πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι και οι διαφημίσεις είναι ενοχλητικές, αλλά όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να τις έχουν. Θα έλεγα ότι είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά κατά τη γνώμη μου (χωρίς τις διαφημίσεις)
Κατά τη γνώμη μου η παλιότερη εκδοχή του παιχνιδιού ήταν πιο ωραία.
Θέλω επείγοντος να το διαγράψω είναι πάρα πολύ βαρετό
Xalia
Σκατά με πετρες
Αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι, αν και υπάρχουν πολλές διαφημίσεις. Κάθε φορά που κάνω κλικ στο μαύρο τετράγωνο πράγμα δεν αναγνωρίζει ότι έκανα κλικ, συν σχεδόν κάθε φορά που πεθαίνεις ή κάτι που υπάρχει μια διαφήμιση. Αλλά εκτός από αυτό είναι ένα καλό παιχνίδι και αν ο κόσμος θέλει να το δοκιμάσει να το κάνει!
Ειναι τελειοο
Αυτές είναι οι iPhone εφαρμογές με τα περισσότερα downloads ...
Κολλαει παρα μα παρα πολυ και μερικα τραγουδια δεν εχουν τους καλλητεχνες αλλα εχουν αλους που εμενα προσοπικα δεν μου αρει η φωνη τους
Θελει ίντερνετ. Κολλάει απίστευτα πολύ.
Υπάρχουν διαφημίσεις χωρίς διακοπή και για να λάβετε τραγούδια πρέπει να παρακολουθήσετε ADS και για να μην λαμβάνετε διαφημίσεις πρέπει να τους πληρώνετε χρήματα κάθε μήνα αυτό το παιχνίδι δεν είναι καλό μην παίζετε αυτό
Το καλύτερο παιχνίδι πιάνου ever αλλά υστερεί λίγο δεν ξέρω αν είναι το wifi μου ή αν είναι το παιχνίδι.
Αφού παρακολουθώ μια διαφήμιση για να επιστρέψω εκεί που μόλις τα μπέρδεψα, είναι τόσο αργό, οπότε τα μπερδεύω ξανά και ξανά και ξανά.
Ωραία μου αρέσουν οι προκλήσεις και η μουσική και είναι μια πραγματική πρόκληση όταν επιταχύνει, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που σε βάζουν σε μια προσθήκη, αλλά είναι πραγματικά καλό
Μου αρέσει που μπορώ να ακούω μουσική ενώ παίζω ένα παιχνίδι και ενώ παίζω δεν χρειάζομαι wifi. Νομίζουν μόνο ότι χρειάζομαι wifi είναι για τις διαφημίσεις. Πιστεύω επίσης ότι πρέπει να προσθέσουν περισσότερα τραγούδια. Ψάχνω τραγούδια και αυτά που μου αρέσουν δεν υπάρχουν και αν είναι είναι VIP! ☆☆☆☆
3/4; F. Schubert: Am Meer; L.Kron: Stimme eines Engels, op. 105; A. Seybold: Landler, op. 81/2; Jugendlust, op. 167; Weihnachtsfantasie, op. 89.
Magic Tiles 3: Piano Tik Tok Music - Android Apps Games
Είναι τέλειο κατεβάστε το !!!!Είναι πολύ καλό 🙂🙂🙂🙂😊