Post by ringrenlathorro on Feb 3, 2022 20:30:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ School of Chaos Online MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ School of Chaos Online MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Cheat code bani nelimitați ▞▞▞
▞▞▞ School of Chaos Online MMORPG 2022 version ▞▞▞
Spun de acum jocul ăsta e tare și am dat 4 🌟 pentru că unii vin pe tine și mori dar practict joc-ul ăsta e baldi's basics in education and learning doar că în loc de Baldi Sunt Copii EDIT:Plus am lag
Pentru VNL/ aceasta este o idee pe care am avut-o despre ce poți face o băutură energizantă care stimulează furia, astfel încât în luptă o poți folosi și furia ta va fi plină. Aceasta este o idee pentru tine VNL.
Este distractiv, dar pentru multe nevoi suplimentare, Wifi, dar peste tot e în regulă, de asemenea, unii oameni sunt răi, așa că ai grijă la revedere
Jocu e tare. Ma enerveaza atacurile ( eu atac dar celalalt nu primeste damage... ) nu stiu daca are hack pentru ca la multi am intalnit deci nu toti pot sa aiba hack. Poate e ceva la controlul - atack - . Inca un lucru ce ma streseaza e treaba ca se mai blocheaza cand dau pe informatie despre mine sau cand vreau sa intru in duel... Cam atat sper sa se rezolve multumesc mult !
Dar grafica!
Se încarcă măcar în joc? A făcut acum ceva timp
Rings of Anarchy este bazat pe Fantasy și masivMultiplayer Online Joc de rol în care jucătorul călătorește în minunatele țări de origine ale elfilor, gnomilor,
E o pula de joc nju
Era jocul meu preferat, încă de la schimbarea hărților și a GUI de stocare, nu am putut să joc. Jocul meu îmi dădea în permanență notificări despre „Solicitare expirată” și „expirat” când am WiFi și date bune. Utilizatorul meu este contul Kaizzxin(soc). ai putea rezolva aceasta problema, multumesc.
se încarcă foarte lent, dar este un joc foarte bun
LVL/MISIUNE BLOCATĂ, de fiecare dată când merg offline și mă reînregistrez în ziua următoare, voi juca întotdeauna în aceeași misiune, urăsc să repet aceeași misiune, vă rugăm să o reparați pentru 5 stele, mulțumesc
lol urăsc această eroare a jocului! sau bug! Numele contului meu: LisaWeasel Nivel: 2 Nu am deschis SoC de 2 zile acum îl deschid și încerc să fac misiuni... dar când ajung în locația misiunii, există peste 10 inamici pe care trebuie să-i înving. După cum se știe, fiecare nivel 2 jucători în timp ce făceau misiuni doar 3 până la 4 inamici și 1 lovit ucis, dar PENTRU MINE! IM NIVELUL 2 JUCĂTOR a trebuit să lupte cu peste 10 inamici și fiecare inamic să preia 6 combo de nivel 3 pentru a fi ucis! Ce bug asta! Când voi urca nivelul dacă nu pot merge nicăieri în afară de infirmerie?!
Jocul e foarte tare
Uf, acest joc este un gunoi, legitim nu poți face nimic de unul singur, lucrurile continuă să apară pe ecranul tău, e atât de enervant dacă ai putea circula liber fără să apară lucruri pe ecran și să te miști, atunci ar fi distractiv
Remediați grafica
Mi-a plăcut acest joc, dar m-a început de la capăt și toate lucrurile pe care le-am cumpărat cu jetonul vip au dispărut din cauza poveștii și m-a făcut să ajung la unul, te rog să-mi dai înapoi lucrurile pe care le aveam.
E un joc forte bun dar aș vrea ca cei care mă pun să faci misiuni să nu-mi mai zică nerd (tocilar) adică e enervant
fără niveluri de resetare. devine greu să te aperi pe măsură ce te aperi. are nevoie de un buton de resetare.
De ce mă resetez de fiecare dată când sunt ucis? De fiecare dată când sunt bătut, mă duce în zona principală, dar trebuie să mă conectez din nou cu Google.
Obișnuia să fie distractiv. Acum este imposibil să câștig bătălii, chiar și împotriva jucătorilor de 10 niveluri sub mine, pentru că fie nu îmi pot obține loviturile din cauza diferenței de ping, fie pentru că un nivel 100 decide să se alăture luptei și să omoare pe toată lumea.
Vă rugăm să aduceți înapoi nr și lucruri vechi
Când joc acest joc, îmi tot defectează uncia de joc. Mă conectez prima dată, vă rog să remediați acest lucru, plzzz
frumos, dar nu se realizează
Iubește acest joc. Este un clasic uimitor pentru cei care obișnuiau să se joace mereu pe telefoanele lor. Singura problemă pe care am avut-o este că păreau să fi eliminat sistemul de acasă. Ceea ce mi s-a părut mișto să ai propria ta casă. Din fericire, o mai am pe a mea.
Îmi place.......... e bine, dar unele căutări sunt dificile pentru copii de fapt, uneori se înfurie dacă mor și oamenii se întâlnesc, dar mulțumesc pentru buton, dar de ce sunt invitați în joc care ne-au lovit atunci îi batem dacă suntem mai puternici decât ei.
Calitate scăzută, controale dure și este greu să găsești prieteni aici
Dal naibi de joc nesuferit
Îmi place foarte mult acest joc, dar am observat că nu mai puteți crea, vă rog să remediați aceste probleme
Este grozav, dar zombii din oraș sunt prea operativi
Este cel mai jalnic joc nici grafică nu are
▷ top 100 metin2 ⇒ 【 2021 】
Acest joc este grozav, dar ce s-a întâmplat de ce nu mă pot conecta la contul meu se întâmplă când jocul s-a actualizat, remediați acest lucru
Cand intru ma scoate faceti ceva va roggg